»» SolidTrustPay Wajib Bagi Anda Pebisnis Online ««


»» SolidTrustPay must for your online business ««

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
»» WELCOME to DOFOLLOW BLOGs "17 January 2012"««
»» Computer & Software Technology Sharing Information««
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  • Ribuan Password Yahoo & Gmail Hacked by Hacker!

    Ribuan password yahoo account di hack ! Yahoo, Sedang melakukan Investigasi

    Anda, dan kita semua pernah menggunakan yahoo ?, tapi tahukah Anda jika baru-baru ini Yahoo! Inc, yang merupakan operator ex. portal pencari terbesar di Amerika Serikat tersebut mengatakan bahwa sebanyak sekitar 450.000 account user name dan password dicuri (dibaca: di hack oleh para hacker) dari salah satu layanan situsnya ? Mulai saat ini anda harus memperhatikan " Keamanan Password Yahoo! Anda ".

    Ada Apa dengan Yahoo. Inc. ?
    Diketahui bahwa Layanan Yahoo Voices yang dibobol oleh para hacker, 450 di antaranya adalah akun asal Indonesia. Lalu bagaimana caranya agar mengetahui akun kita menjadi salah satu korban atau tidak? Nanti dibagian akhir artikel ini saya beritahu cara mudah mengetahuinya.

    Para hacker tersebut mengambil data-data penting bertepatan pada tanggal 11 Juli mencakup account dari Yahoo dan akun lainnya seperti Gmail dari Google Inc, Hotmail dari Microsoft Corp dan AOL Inc, yang memiliki fitur artikel, video dan slideshow, dan dikatakan perusahaan tersebut dalam sebuah pernyataan hari ini Jumat, 13 Juli 2012.

    Yahoo dan sederetan daftar perusahaan-perusahaan lainnya seperti LinkedIn Corp, CBS Corp, dan EHarmony yang mengalami masalah yang sama, Hacked!!!.

    Bagaimana cara saya mengetahui saya juga menjadi korban ?
    Sebenarnya ada banyak cara memang untuk mengetahuinya. Salah satu yang paling sederhana dan mudah untuk dilakukan yaitu dengan cara mengunjungi situs buatan Sucuri Malware Labs yang beralamat labs.sucuri.net

    Caranya:
    1. Anda cukup mengetikkan nama email Yahoo Anda (termasuk sebenarnya layanan email yang lain seperti Gmail atau Hotmail) ke dalam boks yang disediakan tengah halaman.
    2. Setelah mengklik tombol 'check' yang ada di sebelah kanan, barulah diketahui. Dan muncul pesan "Good: Email yourmailxxx@gmail.com not found in leak."




    Semoga Saya, dan kita semua tidak termasuk yang menjadi korban ini.

    Penting Menurut Anda ? Bantu Sebarkan ...

    • [i]



    Jika Bermanfaat silahkan disebarkan artikel ini ... Klik "Share" on facebook

    TambelanBlog subscribe for FREE:
    If this is your first visit in TambelanBlog and you want to get updates for free tips, cheap without spending any money through this blog for free each week, please subscribe to the articles TambelanBlog via email your subscription simply fill out the form below. Good luck and happy blogging!

    Enter Your Email Here:

    Delivered by FeedBurner

    If this usefull please Visit to TambelanBlog on Facebook

31 komentar:

  1. Misbahudin says:

    waahh.saya langsung cek email dulu sob,thanks atas informasinya

  1. Risfani says:

    Informasi yang bermanfaat nih , semoga email temen2 blogger semua gak ada yang kena hack , Amin .
    Langsung Cek ke TKP , Thanks gan .

  1. TambelanBlog says:

    Sama-sama bro @misbahudin, bro @Risfani : Moga saja aman-aman saja.

    Segera di cek.
    Salam.
    TambelanBlog

  1. budi os 19 says:

    Mkasih sob share ibfo nya.. :)
    Langsung cek deh :)

  1. tova says:

    wah..email saya aman gan..hehe thanks atas infonya sob..hehe

  1. wah harus hati-hati dalam menjaga akun kita

  1. Mang Chan says:

    hebat tuh hackernya....makasih infonya sob, salam hormat selalu

  1. linda says:

    Keren... beritanya update terus nih. beruntung mail yahoo dan gmail saya masih aman. ditunggu update selanjutnya. oya saya udah daftar feeds blog ini. sekalian ijin copy berita ini disertakan link aktif. trims

  1. wah, mantab sekali sob, untung akun ane masih aman dan terjaga.
    Thanks buat infonya sob,

    ane juga sukses Follow (338) :).

  1. thanks sahabat infonya sangat bermanfaat dan banyak membantu

  1. IDHE NOVIAN says:

    info berharga mas

  1. invianet says:

    artikel fresh ni mas, baru tahu juga n harus hati-hati

  1. Artikel bagus dan menarik, sangat bermanfaat, nice posting gan. o y gan,, main-main ke blog saya ya..!!! Cheat Game

  1. saya sudah mencoba cek semua mail saya dah hasilnya aman sobat, thank buat infonya, postingannya sangat membantu sobat

  1. wah info yang bermanfaat, cek email secara berkala agar tau email kita aman,,

  1. Artikelnya bagus & menarik banget bro..dtunggu nie apdetan berikutnya..
    Maaf numpang lewat, barangkali ada yg prlu pmbuatan blog,Website,tokoonline,forum, silahkan singgah di www.masterweb.cu.cc/ murah-mulai-30.rbuan..
    Thanks

  1. Elena Nino says:

    Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar bil, pengembangan perniagaan, badan korporat atau pinjaman peribadi? Hubungi kami hari ini untuk pinjaman yang cekap dan dipercayai puasa semalam di melalui e-mel: elenanino07@gmail.com

    Regards
    Puan Elena

  1. merit hope says:

    Hello saya sedang Puan, Merit Hope, pemberi pinjaman pinjaman sah dan boleh dipercayai untuk pinjaman
    dalam terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami pada kadar faedah 2%. daripada
    USD $ 12,000 kepada $ 8000000, euro dan pound sahaja. Saya memberi pinjaman perniagaan,
    pinjaman peribadi, pinjaman pelajar, pinjaman kereta dan pinjaman untuk membayar bil-bil. jika awak
    perlu loana yang
    yang anda perlu lakukan adalah untuk anda untuk menghubungi saya secara langsung
    In: (merithope6@gmail.com)
    Tuhan merahmati kamu.
    Yang ikhlas,
    Puan: merit Hope
    E-mel: (merithope6@gmail.com)

    Nota: Semua jawapan hendaklah dihantar kepada: (merithope6@gmail.com)

  1. joyce roland says:

    Adakah anda pernah ditolak oleh bank kerana skor kredit yang rendah? Jangan bimbang, anda mempunyai pilihan! pinjaman SOS mungkin tidak menghubungkan anda dengan pemberi pinjaman swasta yang boleh membantu anda mencapai matlamat anda.
    - GOOD KREDIT ATAU KREDIT BAD NO PROBLEM!
    - TRAIN PINJAMAN
    - Pinjaman Peribadi
    - Memupuk asalnya KREDIT ANDA
    - Memberi penekanan yang HUTANG ANDA
    Dapatkan wang anda dalam tempoh 5 hari!
    Ada sebarang pertanyaan lanjut, sila e-mel kepada kami di joycerolandloancompany@gmail.com

  1. Lucy smith says:

    Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa cagaran, modal perniagaan, dan lain-lain .. Atau adakah anda menolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan untuk satu atau lebih sebab. Anda berada di tempat yang betul untuk penyelesaian pinjaman anda! Saya seorang pemberi pinjaman swasta, saya memberikan pinjaman kepada syarikat-syarikat dan individu tentang kadar faedah yang rendah dan berpatutan 2%. Manfaat. Sila hubungi kami melalui e-mel: Lucysmithloanfirm@gmail.com

    PEMINJAM'S DATA S

    1) Nama Penuh: ............................................. ..........
    2) Alamat: .............................................. ............
    3) Negeri: .............................................. ................
    4) Seks: .............................................. ..................
    5) Status perkahwinan: ............................................. ....
    6) Pekerjaan: .............................................. .......
    7) Nombor Telefon: ............................................. ...
    8) Jumlah Pinjaman Diperlukan: .....................................
    9) Tempoh: .............................................. ..
    10) Tujuan pinjaman: ............................................

    Lucy Smiith
    (Lucysmithloanfirm@gmail.com)

  1. Hello orang yang baik i malaysia percaya atau tidak, ini adalah bagaimana PINJAMAN DHL EXPRESS menyelamatkan saya dan keluarga saya masuk dari hutang yang besar saya tinggal okay dengan keluarga saya sehingga suami saya terlibat dalam kemalangan jadi saya terpaksa membawanya ke hospital tetapi selepas menghabiskan wang yang cukup doktor berkata dia tidak dapat berjalan lagi jadi saya telah membawanya ke rumah dan mula memberi dia makan kanak-kanak kerana dia tidak dapat berjalan lagi dalam tempoh itu saya mula kehabisan wang tunai dan jadi saya terpaksa pergi dan meminjam daripada rakan-rakan saya tetapi masih ia tidak cukup supaya oneday saya hanya duduk di kedai saya ketika saya mendapat panggilan daripada sekolah anak saya bahawa dia telah dibawa ke hospital bahawa dia tidak berasa denda yang ketika saya sampai di sana saya melihat anak saya mati anda tahu sebagai seorang ibu i cant biarkan anak saya mati jadi saya mula mencari wang, tetapi tidak ada yang mahu membantu sehingga seorang kawan saya memberitahu saya untuk datang ke internet sehingga adalah bagaimana saya datang ke sini anda boleh percaya saya bahawa saya diimbas 3 kali saya amat keliru dan fraustrated anak saya mati di hospital sehingga saya melihat iklan DHL EXPRESS LOAN jadi saya terpaksa berlaku selepas set dan selesai saya telah diminta untuk membayar yuran tetapi saya takut jadi saya memberitahu mereka membatalkannya jadi saya perlu beritahu suami saya walaupun dia tidak dapat berjalan lagi, saya berkongsi rahsia dengan dia sehingga dia memberitahu saya untuk mencuba dan melihat tetapi saya benar-benar takut jadi saya terpaksa memanggil mereka lagi dan mereka memberitahu saya yang mereka telah cancled ia jadi saya cuba dan bercakap dengan mereka sebelum saya boleh dikenakan dan saya membayar anda mempercayai saya kejutan terbesar saya mereka memindahkan wang ke dalam akaun bank saya dan saya mendapat pinjaman tanpa terima kasih collaterall besar untuk pINJAMAN DHL EXPRESS mereka menyelamatkan nyawa anak-anak saya dan perniagaan saya
    Hubungi mereka hari ini
    dhlexpressloans@gmail.com
    info.dhlexpressloans@gmail.com
    Anda juga boleh hubungi saya di salfiahcholid@gmail.com

  1. Kami adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu orang yang memerlukan
    bantuan, seperti bantuan kewangan. Jadi, jika anda akan melalui kewangan
    masalah, jika anda mempunyai keadaan huru-hara kewangan dan anda memerlukan dana untuk
    memulakan perniagaan anda sendiri atau anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang atau membayar
    bil, memulakan perniagaan yang baik atau anda mendapati sukar
    mendapatkan pinjaman modal dari bank-bank tempatan, hubungi kami hari ini melalui e - mail
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

     "Jadi, jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja,
    Anda dinasihatkan untuk melengkapkan dan mengembalikan butiran di bawah ..

    Nama awak: ______________________
    Alamat anda: ____________________
    Negara awak: ____________________
    Tugas anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang diperlukan: ______________
    Tempoh pinjaman: ____________________
    Pendapatan bulanan: __________________
    Nombor telefon: ________________
    Adakah anda memohon pinjaman sebelum: ________________
    Jika anda telah memfailkan pinjaman sebelumnya, di mana anda dirawat dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan kewangan, keadaan huru-hara, dan cabaran
    hubungi REBECCA WILLIAMS LOAN FIRM hari ini melalui e - mail:
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

  1. mrwilliam says:

    KAMI MENAWARKAN PINJAMAN pada Kadar 3% MOHON SEKARANG

    Hello, Adakah anda memerlukan pinjaman dari syarikat yang paling dipercayai dan boleh dipercayai
    di dunia? jika ya maka hubungi kami sekarang untuk kami menawarkan pinjaman kepada semua
    kategori pencari sama ada syarikat atau untuk kegunaan kakitangan. kami menawarkan
    pinjaman pada kadar faedah 3%, Hubungi kami melalui e-mel:
    qmank011@gmail.com

    (1) Nama Penuh
    (2) Alamat Penuh
    (3) Negara
    (4) Umur
    (5) Pekerjaan
    (6) Beritahu nombor telefon
    (7) Seks:
    (8) Jumlah Pinjaman yang diperlukan:
    (9) Tempoh Pinjaman

    Email kami di: qmank011@gmail.com

  1. Hello,
    Adakah anda memerlukan bantuan kewangan segera untuk tujuan peribadi atau untuk keperluan perniagaan anda? Berikut adalah beberapa berita baik untuk anda. Kami menawarkan pinjaman kepada individu atau syarikat-syarikat korporat pada kadar peratusan tahunan yang paling rendah.
    Hubungi kami hari ini untuk mendapatkan: -
    * Pinjaman Wang Keras
    * Pinjaman Perniagaan
    * Pinjaman Penyatuan Hutang
    *Pinjaman peribadi
    * Pinjaman Pengembangan Perniagaan
    *Pinjaman pelajar
    * Pinjaman Pembangunan Pertanian
    ... Dan banyak lagi

    E-mel: kathleenfosterloanfirm@gmail.com
    Anda juga boleh menghubungi IBU PEJABAT kami melalui:
    kathleenfosterloanfirmUS@gmail.com

    Nama pemiutang: Puan Kathleen

  1. Adakah anda memerlukan pinjaman? Bank itu telah menafikan anda pinjaman, kami berada di sini untuk membantu anda dari segi kewangan, untuk mendapatkan pinjaman segera apa-apa amaun di mana-mana destinasi. kebahagiaan anda adalah keutamaan kami. Kami menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan dan pinjaman korporat dan semua jenis pinjaman dengan kadar faedah pada 2% untuk maklumat lanjut sila hubungi kami melalui e-mel (danisyarizanaloancompany @ gmail.com) untuk mengambil langkah ini dan memecahkan kesusahan kewangan dalam hidup anda dan keluarga jadi tergesa-gesa dan hubungi kami

  1. Hai semua,

    Apakah keperluan kewangan anda?
    Kami memberi pinjaman daripada sekurang-kurangnya $ 1,000.00 kepada maksimum $ 10.000.000,00 dengan tempoh selesa yang adalah antara 1 hingga 30 tahun pada kadar faedah yang sangat dikurangkan sebanyak 3%.

    Adakah anda memerlukan pinjaman perniagaan?
    Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi?
    Adakah anda ingin membeli kereta?
    Adakah anda ingin untuk membiayai semula?
    Adakah anda memerlukan pinjaman gadai janji?

    Adakah anda memerlukan modal yang besar untuk memulakan perniagaan anda cadangan atau pengembangan? Adakah anda kehilangan harapan dan anda rasa tidak ada jalan keluar, dan beban kewangan anda masih berterusan?
    Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami untuk perniagaan mungkin kerjasama

    Hubungi kami melalui e-mel: ramzan_help@hotmail.com

    Encik Ramzan

  1. Adakah anda memerlukan pinjaman? Pernahkah anda mencari di mana untuk mendapatkan pinjaman? Adakah anda telah cuba untuk mendapatkan apa-apa jenis pinjaman? kemudian memohon sekarang di (alicewaltonloans@gmail.com) jika anda mahu untuk mendapatkan pinjaman yang berpatutan. Pinjaman ditawarkan di sini pada kadar faedah yang sangat rendah 3%. Hubungi kami sekarang jika anda berminat.

    Nama penuh:
    negara:
    Nombor telefon peribadi:
    WhatsappNumber:
    jumlah pinjaman yang diperlukan sebagai pinjaman:
    Tempoh pinjaman:


    Email: alicewaltonloans@gmail.com

    Puan Alice Walton

  1. Kami adalah sebuah organisasi yang ditubuhkan untuk membantu orang yang memerlukan
    bantuan, seperti bantuan kewangan. Jadi, jika anda akan melalui kewangan
    masalah, jika anda mempunyai keadaan huru-hara kewangan dan anda memerlukan dana untuk
    memulakan perniagaan anda sendiri atau anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang atau membayar
    bil, memulakan perniagaan yang baik atau anda mendapati sukar
    mendapatkan pinjaman modal dari bank-bank tempatan, hubungi kami hari ini melalui e - mail
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

     "Jadi, jangan biarkan peluang ini berlalu begitu sahaja,
    Anda dinasihatkan untuk melengkapkan dan mengembalikan butiran di bawah ..

    Nama awak: ______________________
    Alamat anda: ____________________
    Negara awak: ____________________
    Tugas anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang diperlukan: ______________
    Tempoh pinjaman: ____________________
    Pendapatan bulanan: __________________
    Nombor telefon: ________________
    Adakah anda memohon pinjaman sebelum: ________________
    Jika anda telah memfailkan pinjaman sebelumnya, di mana anda dirawat dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan kewangan, keadaan huru-hara, dan cabaran
    hubungi REBECCA WILLIAMS LOAN FIRM hari ini melalui e - mail:
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

  1. Saya ingin semua orang untuk membaca pesan ini dengan hati-hati. Saya sangat senang untuk membuat kesaksian bagaimana aku pinjaman saya di pemberi pinjaman kredit legit, saya telah menderita di tangan kreditur internet palsu di situs web tertentu, saya sudah diterapkan di beberapa perusahaan pinjaman di sini dan semua yang mereka lakukan adalah meminta saya untuk pembayaran dan setelah pembayaran, saya tidak akan mendapatkan pinjaman dari mereka, mereka adalah orang-orang palsu dari Inggris dan bahkan India. Aku merasa sakit karena utang saya, dan saya membayar pembayaran lain untuk mendapatkan pinjaman untuk membuat saya utang yang lebih besar. Saya sangat senang ketika teman saya mengatakan kepada saya bahwa dia mendapat pinjaman dari internet, dia adalah orang yang mengatakan kepada saya tentang Nicole Morgan dari NICOLE MORGAN KREDIT PERUSAHAAN, dan saya mengajukan pinjaman sebesar 800 juta, saya mengikuti semua prosedur, saya berpikir bahwa saya tidak akan mendapatkan pinjaman, tapi aku sangat senang ketika pinjaman saya disetujui dan dikirim langsung ke rekening bank saya dalam waktu 2 hari menerapkan. Saya telah membayar semua hutang saya sekarang dan saya stabil secara finansial ketika saya menulis pesan ini. Jadi, jika salah satu dari Anda berada di sini untuk mengajukan pinjaman, Anda harus menghubungi Nicole Morgan di email-nya, mereka adalah satu-satunya pemberi pinjaman kredit nyata, yang lain adalah palsu. Cukup ikuti semua prosedur di Nicole Morgan dan saya meyakinkan Anda bahwa Anda akan mendapatkan pinjaman, bijaksana sehingga Anda tidak akan kehilangan uang seperti saya, ibu kontak Nicole Morgan jika Anda benar-benar membutuhkan pinjaman nicolemorganloan@gmail.com
    hubungi saya juga jadi saya bisa memberikan informasi lebih lanjut dan guardiance hadijaboften2@gmail.com
    Terima kasih.


  1. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?
    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda
    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapatkan wang
    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Panjang
    * Syarat-syarat pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan awal kurang daripada 24 jam
    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan
    dari awak.

    Hubungi syarikat ini sah dan berlesen, yang diberi kuasa
    untuk memberi bantuan kewangan kepada orang
    Maklumat dan permohonan pinjaman lebih bentuk

    emel: cashfirmarena@gmail.com


    Selamat sejahtera
    Sir Joel Williams
    FIRM TUNAI PINJAMAN SYARIKAT
    Ketua Pegawai Eksekutif
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

  1. Adakah anda memerlukan pinjaman kredit kewangan yang mendesak?
    * Pemindahan Sangat cepat dan serta-merta ke akaun bank anda
    * Bayaran balik bermula lapan bulan selepas anda mendapatkan wang
    akaun bank
    * Kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
    * Bayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) Panjang
    * Syarat-syarat pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan
    *. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman
    Anda boleh mengharapkan jawapan awal kurang daripada 24 jam
    pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang mereka perlukan
    dari awak.

    Hubungi syarikat ini sah dan berlesen, yang diberi kuasa
    untuk memberi bantuan kewangan kepada orang
    Maklumat dan permohonan pinjaman lebih bentuk

    emel: cashfirmarena@gmail.com


    Selamat sejahtera
    Sir Joel Williams
    FIRM TUNAI PINJAMAN SYARIKAT
    Ketua Pegawai Eksekutif
    Tel: +601111850392
    Email: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

Penting Menurut Anda ? Bantu Sebarkan ...
  • Share
  • [i]
Warning :
This articles is the property of http://www.tambelanblog.com
Copying and publishing any articles from our site to your websites is strictly NOT allowed


Protected by Copyscape Online Plagiarism Check

#################################################


.::Latest Comments

Recent Comments Widget

.::Search On This Blog

.::About us : Do Follow Blog !!

TambelanBlog, Care to Shared Do Follow Blog

.::Media

.::Translate This Page

Arabic Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

.::Subscribe Now For Free

Our Readers

Your email here

Received Update for FREE:

Delivered by FeedBurner

.::Be My Circles

.::Popular Post by Readers

.::Follower to be Followed!

.::First Class Exchange Link!